close Bo é Belle maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren.Pralines

Onze pralines van Valentino onderscheiden zich door hun volle smaak en dagverse, luchtige vullingen zonder bewaarmiddelen. De pralines zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen die afkomstig zijn van producenten uit de buurt. We hebben originele creaties voor Sinterklaas, Pasen en Valentijn, maar ook voor het einde van het schooljaar of gewoon om je geliefden eens te verrassen.


Doopsuiker

Wat is een geboorte zonder doopsuiker? In ons assortiment hebben we een uitgebreide keuze aan doopsuiker, lentilles, dragees, longues, choco choops, ... in verschillende prachtige kleuren. Deze kan u niet alleen perfect verwerken in uw geboortegeschenkjes, maar zijn bovendien ook heel erg lekker en geven uw geboorteschenkjes net dat tikkeltje extra.


Zoet

De kwaliteit van snoep die wij aanbieden in onze winkel, zijn absoluut niet te vergelijken met die uit een supermarkt. Dit is hoe snoep zou moeten smaken.
Een leuk idee om bij te voegen bij het doopsuiker zijn zelfgemaakte ambachtelijke lollies in 2-3 kleuren volgens uw keuze. Deze zullen een eyecatcher zijn in uw geboortegeschenkjes.