close Bo é Belle maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren.
Shop online

Welkom op de webshop van Bo é Belle

Shop online 

 • Porselein schaal "Nootje" Ornament handgeschilderd in goud

 • Theelicht "Vlek" - groot

 • Set van 3 porseleinen sparren

 • Tafelkaarthouder kerstbal Set van 6 stuks

 • Sfeerlicht bal met vederen Micro LED-ketting, batterij niet inbegrepen Werkt op batterijen

 • Sfeerlamp "Vogels" Textielkabel, lamp niet inbegrepen (7W - E14 lampvoet)

 • Pendel ster voor kerstboom

 • Schattige groene knuffel krokodilStof: 100% Polyester Vulling: Polyester en bean bags. Wassen: Wasbaar vanaf 40 C, niet in droogmachine. Afmeting: 27 x17 cm.Leeftijd: 0+

 • Mooie houten legpuzzel helpt om de motoriek van je kleine spruit te ontwikkelen.Materiaal: 100% hout Schoonmaken: Vegen met vochtige doek Afmeting: 20x24 cm Leeftijd: 1+

 • De diertjes van Done By Deer helpen je flink eten.Inbegrepen: Dots Yummy bord Ø20,5 cm, Dots Yummy kommetje Ø13,5x5 cm & Yummy beker Ø7,5x8,5 cm, slabbetje met zakken 38x29 cmMateriaal: 100% melamine, geen formaldehyde! Schoonmaken: vaatwasbestendig, niet in microgolf gebruiken.

 • De diertjes van Done By Deer helpen je flink eten.Inbegrepen: Anti-slip bord 18 x 24 cm, Anti-slip kommetje 13 x16,5 cm, lepel 14 cm, and beker Ø 6,5 x 7,5 cmMateriaal: 100% melamine, geen formaldehyde! Schoonmaken: vaatwasbestendig, niet in microgolf gebruiken

 • Leuke schattige activiteitsboek Elphee houdt uw kindje heel gezellig bezig. Er is een spiegeltje, bijtring, ritselende blaadjes en nog veel meer te ontdekken.Stof: 25% katoen 75% polyester. Vulling: Polyester fibres.Schoonmaken: proper maken met een vochtig doekje, niet in water onderdompelen. Grootte: 14 x 14 cm. Leeftijd: 0+